Deratizare

deratizare

Rozatoarele, in speta sobolanii, soarecii si uneori cartitele pot raspandi boli ca trichineloza, turbarea sau febra aftoasa, sobolanii fiind sursa cea mai des intalnita de infestare a locuintelor din suburbiile marilor orase.
Operatia de deratizare consta in combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor avand in vedere faptul ca femelele sunt extrem de prolifice, de aceea este de preferat mai degraba combaterea decat eliminarea. Din acelasi motiv deratizarea trebuie efectuata in mod continuu si ritmic astfel incat populatia de daunatori sa nu mai aiba timp sa se refaca.
Alegerea metodei de deratizare trebuie sa tina cont de suprafetele mari si foarte variate si este exprimata de gradul mare de adaptabilitate dar si de rezistenta lor.

Metodele de deratizare se aleg in urma vizionarii spatiului infestat, in functie de tipul de rozatoare constatat, de suprafata si desigur de gradul de infestare.

Societatea noastra foloseste cele mai performante materiale si metode de ultima generatie dispunand de o gama variata de solutii de combatere a rozatoarelor, fie pe baza de substante chimice cu efect letal ( momeli raticide pe suport de cereale plasate in statii de intoxicare, de obicei la exterior ) fie pe baza de materiale ecologice, nontoxice( lipiciuri cu feromoni si atractanti alimentari in capcane de diferite dimensiuni, gata pregatite, pentru interior).


Deratizare

Operatiunea de combatere a rozatoarelor si oprirea inmultirii lor.

Dezinsectie

Operatiunea de combatere a insectelor taratoare si zburatoare, care creeaza disconfort.

Dezinfectie

Operatiunea de creare a unui mediu steril, lipsit de bacterii, virusi, fungi (germeni patogeni).